onsverhaal

ONS VERHAAL.

YOUR CREATION IS OUR HAPPINESS

Bij Happy Textiles hebben wij een passie. Een passie voor textiel en fournituren. En dit willen we met zoveel mogelijk mensen delen. In binnen- en buitenland. Wij genieten iedere dag weer van de waanzinnige creaties die voortkomen uit de producten in onze shop. Creaties die ons inspireren de wereld af te reizen om een nog completer assortiment aan te kunnen bieden.

WELKOM IN ONZE WERELD

In onze webshop vind je het grootste assortiment textiel en fournituren van Nederland. Van mode-, decoratiestoffen, tot en met thema-, kinderstoffen en fournituren.

Bij Happy Textiles willen we van jouw zoektocht naar een stofje, bandje of knoopje een inspirerende reis maken. Een reis die leidt naar jouw ultieme creatie. Wij zijn er voor jou als enthousiaste beginner, creatieve hobbyist of vakgek. Kortom: voor iedereen in de wereld van textiel en fournituren.

SHARE CREATIONS, SHARE HAPPINESS

Textiel is namelijk zoveel meer dan een stukje stof. Het zit overal en kleurt onze wereld. Van kleding en interieurs, tot kunst en decoratie. Happy Textiles wil daarom ook meer zijn dan zomaar een webshop. Wij zijn een speeltuin vol inspiratie voor vakgekken en liefhebbers van fournituren en textiel. Volg onze social media pagina's voor de leukste nieuwtjes, weetjes, kortingen en winacties! Laat andere inspireren door je creativiteit te laten zien op onze social media pagina's.. want.. YOUR CREATION IS OUR HAPPINESS!

WAAR WIJ IN GELOVEN

Naast het grootste assortiment in textiel en fournituren staan wij voor een ultra snelle levering en een persoonlijke service. Wij zijn mensen uit het vak en vinden niets leuker om onze ervaring en kennis met jou te delen.