picture

RETOURNEREN

BEDENKTERMIJN

Indien u uw aankoop wenst te retourneren heeft u 14 dagen na ontvangst van uw aankoop de mogelijkheid ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit doet u door het online retourformulier in te vullen. Na deze 14 dagen dient u uw product retour te sturen in originele staat. Vermeld daarbij altijd uw volledige naam, adres en ordernummer. Let wel op onze retourvoorwaarden (zie artikel 9 van de algemene voorwaarden).

GARANTIE

U heeft als consument het recht op een 'deugdelijk' product. De garantie geldt niet indien u de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken. Bovendien geldt de garantie ook niet als de geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn.

RETOUR AANVRAGEN

U kunt uw retour aanvragen door het online retourformulier in te vullen. U hoeft geen reden op te geven al zouden wij dat zeer op prijs stellen om onze service te kunnen verbeteren. Na deze 14 dagen dient u uw product retour te sturen in originele staat. Vermeld daarbij altijd uw volledige naam, adres en ordernummer. Wij storten uw geld zo snel mogelijk terug. Indien u geen retourkosten wilt betalen en een tegoed wilt krijgen in uw account dient u dit ook op dit retourformulier aan te geven.

RETOURFORMULIER

Ordernummer*

Telefoonnummer

E-mailadres*

Reden van retour*

Vraag/opmerking